torstai 5. helmikuuta 2015

Voidaaks olla kavereita? -Haastamme sinut kirjoittamaan kirje tai kortti viidelle ystävälle!


"Tosiystävä on kuin toinen minä"
-Aristoteles
































Lapsena se oli yksinkertaista ja aitoa. Sen kun menit ja kysyit: "Ollaaks kavereita?" Oltiin tai ei oltu. Tuntuuko sinusta, että ystävyydestä on tullut itsestäänselvyys? Etkö ole vuosiin kuullut siitä ihanasta ystävästä, joka oli rinnallasi, kun ensimmäisen kerran rakastuit? Tai siitä ystävästä jonka kanssa vaihdoitte osoitteita festareiden jälkeen ja kirjoittelitte ihka oikeita kirjeitä?Vai onko läheiseksi tullut työkaveri vain jäänyt arjen kiireissä unohduksiin?

Mitä jos ottaisit ja muuttaisit tilannetta vähän? Jospa kirjoittaisit kirjeen taikka kortin jossa on vain sydän ja nimesi? Miksi et? Usko, mutta se voi olla ystävällesi suurempi juttu, kuin saada tökkäyksiä naamakirjassa.

Päädyimme eräänä päivänä puhumaan ystävyydestä. Olemme hyviä ystäviä vuosien takaa. Väliimme on mahtunut kilometrejä ja jopa kokonaisia maanosia, silti olemme pysyneet ystävinä. Puhumme aina tilaisuuden salliessa tuntikausia puhelimessa tai tapaamme pikaisesti lounaan merkeissä. Kunhan pidämme yhteyttä.

Nyt emme kuitenkaan halua puhua meidän ystävyydestä, vaan niistä ihmisistä jotka ovat jääneet unohduksiin vuosien saatossa. Mietimme miten hauskaa olisi lähettää heille aito oikea kirje. Miksi emme kaivaisi pöytälaatikosta paperia ja rustaisi kirjeen tai postikortin ilostuttamaan ystävän päivää? Niin me aiomme tehdä!

Siispä haluamme haastaa täällä Nuppi jumissa -blogissa  kaikki muutkin kirjoittamaan kirjeen tai kortin viidelle unhoon jääneelle ystävälle tai kaverille! Onhan nyt tulossa ystävänpäiväkin!

Ota kuva viidestä kortin/ kirjeen kulmasta ja postaa ne instagramissa tagilla #viisiystävää, #nuppijumissa. Nostetaan ystävyys yhdessä uusiin sfääreihin ja hymyillään hieman enemmän! Äläkä unohda niitä ihania tarroja ja kiiltokuvia sieltä kirjeestä! ;)


-Jossu & Elli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti